Ken je dat … dat het niet helemaal lekker loopt? Op school, op je werk of gewoon thuis. Komt dat misschien wel door andere problemen? Misschien kan een lifecoach jou verder helpen.

 

Ben je tussen de 16 en 27 jaar?

Ontvang jij van verschillende personen hulp op gebied van zorg, wonen, school of financiën, maar heb je het gevoel dat het toch niet lekker loopt? Of heb je het gevoel dat het niet goed op elkaar is afgestemd en weet je niet bij wie je terecht kunt met jouw vragen? En woon je in Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek of Winterswijk? Dan is lifecoaching voor jou misschien een interessant traject.

 

Jouw vaste aanspreekpunt

Een lifecoach is de persoon bij wie jij jouw vraag kunt neerleggen. De lifecoach neemt de problemen niet van je over, maar onderneemt samen met jou stappen om deze te verhelpen. De lifecoach helpt je bijvoorbeeld om jouw vragen bij de juiste persoon of instanties te stellen, zodat je geholpen wordt. De lifecoach bespreekt ook samen met jou hoe het gaat en of je langzaam meer overzicht krijgt.

 

Meld je hier aan voor Lifecoaching:

Wil je weten of lifecoaching iets voor jou is? Vul hieronder jouw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.