Ken je dat dat het niet helemaal lekker loopt? Op school, op je werk of gewoon thuis. Komt dat misschien wel door andere problemen? Misschien kan een lifecoach jou verder helpen.

 

Ben je tussen de 16 en 27 jaar…

…En ontvang jij van verschillende personen hulp op gebied van zorg, wonen, school of financiën, maar heb je het gevoel dat het toch niet lekker loopt? Of heb je het gevoel dat het niet goed op elkaar is afgestemd of dat jij jouw hulpvragen niet helder krijgt en je niet weet bij wie je terecht kunt met jouw vragen? Als je ook nog in Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost-Gelre, Oude IJsselstreek of Winterswijk woont, dan is lifecoaching voor jou misschien een interessant traject.

 

Jouw vaste aanspreekpunt

Een lifecoach is de persoon bij wie jij jouw vraag kunt neerleggen. De lifecoach neemt de problemen niet van je over, maar onderneemt samen met jou stappen om deze te verhelpen. De lifecoach helpt je bijvoorbeeld jouw vragen bij de juiste persoon of instanties te stellen, zodat je geholpen wordt. De lifecoach bespreekt ook samen met jou hoe het gaat en of je langzaam meer overzicht krijgt.

 

Hoe kom je met ons in contact?

Wil je weten of lifecoaching iets voor jou is? Vul het formulier hieronder in, dan nemen wij contact met jou op.

Gelieve het formulier in te vullen