Pak die opstartbonus tot € 2250,-

 

De ZEG Achterhoek Opstartbonus is bedoeld om je op weg te helpen naar een (vervolg) opleiding, een baan of voor een stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het gaat om een duwtje in de goede richting wat voor jou misschien wel een groot verschil kan maken. De opstartbonus kan bijvoorbeeld worden ingezet voor een jobcoach, lifecoach, laptop, schoolboeken, werkkleding, een fiets, kinderopvang, cursus of training. Het kan je ook helpen aan een proefplek bij een leuk bedrijf. Er is van alles mogelijk!

Bekijk hier de voorbeelden.

 

Jongerenconsulenten

Alle aanvragen voor de Opstartbonus worden bekeken en beoordeeld door ons, jongerenconsulenten Askin Ozay en Wendela Leenheer.  Daarnaast bieden wij ook onze eigen begeleiding aan. Wij weten dat het soms lastig kan zijn om stappen te zetten richting werk of een nieuwe opleiding. Zelfs je de felbegeerde startkwalificatie (minimaal Havo diploma of MBO-2 diploma) al op zak hebt. Bij onze begeleiding kunnen wij uiteraard ook de Opstartbonus inzetten voor jou.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

Klinkt dit goed? Laat ons je dan op weg helpen als je:

– als je tussen de 16 en 27 bent

– als je in de Achterhoek woont of werkt

Via onderstaand aanmeldformulier kun je de opstartbonus aanvragen. Mocht je nog vragen hebben neem dan even contact op met Wendela 06 19 56 34 06 of Askin 06 18 70 69 88.