ZEG is het startpunt voor jongeren uit de regio die op zoek zijn naar werk of een activiteit. Wij helpen ze en zorgen voor een goede match met jouw onderneming. Handig, want er is krapte op de arbeidsmarkt. Ook in sectoren waar niet direct een opleiding voor nodig is.

 

Vacatures verrassend vervuld

Gelukkig is onder jongeren in de Achterhoek veel potentie aanwezig. Maar velen weten zelf niet de juiste route naar passend werk te vinden. Jij als ondernemer bent op zoek naar nieuwe medewerkers. Maar jij krijgt jouw vacature niet ingevuld? Daar is het WerkgeversServicepunt Achterhoek (WSPA) voor. Het WSPA ondersteunt jou als ondernemer bij het vervullen van deze vacature. Zij bemiddelen jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt die heel graag aan de slag willen. Handig voor jou als ondernemer, want via het WSPA heb je 1 aanspreekpunt voor werving, informatie en ondersteuning.

 

Alle jongeren aan de slag

ZEG is onderdeel van het Actieplan Achterhoekse Jongeren, waarin onderwijsinstellingen, WerkgeversServicepunt Acherhoek, UWV, bedrijfspartners en gemeenten uit de Achterhoek samenwerken. Het doel: alle Achterhoekse jongeren aan de slag! Dat kan zijn met school, met dagbesteding of met werk. Want ook al gaat het goed in Nederland, er zitten nog te veel jongeren thuis op de bank.

 

Help je mee en wil je gemotiveerde jongeren voor je openstaande vacatures? Neem dan contact op met WSPA.